ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ: Στα σχολεία θα διαμορφωθούν συνθήκες προστασίας της υγείας των μαθητών με τη χρήση αντισηπτικών ενώ οι μαθητές ανά τάξη δεν θα ξεπερνούν τους 15 ενώ στις 12 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα γυμνάσια και τα λύκεια.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΡΣΗ ΜΕΤΡΩΝ: Οι Πανελλαδικές αναμένεται να ξεκινήσουν γύρω στις 20 Ιουνίου προκειμένου να ολοκληρωθούν στα μέσα Ιουλίου.

Την Τετάρτη η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα παραστεί στην καθιερωμένη ενημέρωση με τον Σωτηρή Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα εξακολουθεί να υποστηρίζει παιδιά τα οποία, για ειδικούς λόγους, δεν πρέπει να έρθουν στη τάξη.

Δημοτικά και νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά.

«Ενδέχεται, επαναλαμβάνω ενδέχεται, να ανοίξουν την 1η Ιουνίου και μόνο αν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η πορεία της επιδημίας βαίνει καθοδικά.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – ΑΡΣΗ ΜΕΤΡΩΝ: Πρόθεση της κυβέρνησης να πάνε σταδιακά στα σχολεία οι μαθητές , προκειμένου να διαπιστωθεί πως θα πάει η κατάσταση για να ανοίξουν τα δημοτικά τον Ιούνιο», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στα σχολεία θα διαμορφωθούν συνθήκες προστασίας της υγείας των μαθητών με τη χρήση αντισηπτικών ενώ οι μαθητές ανά τάξη δεν θα ξεπερνούν τους 15 ενώ στις 12 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν τα μαθήματα για τα γυμνάσια και τα λύκεια.

Σταδιακά ανοίγουν τα σχολεία, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου θα αρχίσουν ξανά στις 11 Μαΐου μια εβδομάδα μετά στις 18 Μαΐου θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου αλλά και το Γυμνάσιο.

Τα σχολεία, θα λειτουργήσουν με άλλους κανόνες που θα περιορίσουν -όσο αυτό είναι εφικτό- τον συγχρωτισμό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.