Στις 25 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Στις 27 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Στις 28 Ιανουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Βαμβάκι, ελιές Καλαμών πτηνοτροφία και χοιρινά, σειρά για ειδική ενίσχυση

Πρώτοι για αποζημίωση οι βαμβακοπαραγωγοί, εκκρεμότητα με την Καλαμών, κόβονται χρήματα από φθινοπωρινή πατάτα και καρπούζι.

Από την άλλη, εντείνονται οι διεκδικήσεις των παραγωγών για ειδικές ενισχύσεις λόγω της ανισορροπίες που έχει επιφέρει στις αγορές η πανδηµία.

Ο νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, πάντως, στις πρώτες του συνεντεύξεις ξεκαθάρισε ότι «έχουν εγκριθεί 426 εκατ. ευρώ από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους για τη στήριξη του αγροτικού κόσµου και µέχρι σήµερα εξ αυτών έχουν εκταµιευθεί περί τα 270 εκατ. ευρώ».

Αυτό σηµαίνει ότι µένει ένα υπόλοιπο 156 εκατ. ευρώ για έκτακτες ενισχύσεις αγροτών που έρχονται να περιορίσουν τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει η πανδηµία στον κλάδο που δραστηριοποιούνται.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.