Τη συμπαράστασή τους στη Γεωργία Μπίκα, την 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασαν πολίτες σε πορεία στο Σύνταγμα.

Μαζική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σύνταγμα, με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα για τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Μια ιστορία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, η οποία δείχνει τη στήριξη της στην 24χρονη.

Φεμινιστικές οργανώσεις και συλλογικότητες απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση. Πραγματοποιήθηκε πορεία συμπαράστασης στο κέντρο της Αθήνας, με τους συμμετέχοντες να ζητούν δικαίωση για την 24χρονη, εκφράζοντας παράλληλα τη διαμαρτυρία τους για τη συγκάλυψη του κυκλώματος βιαστών και κακοποιητών στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Σύνταγμα για να δώσει ηχηρο και οργισμένο μήνυμα ότι δεν υπάρχει «καμία ανοχή στους βιαστές», κρατώντας πλακάτ που γράφουν «είμαστε γεμάτες στοργή» και «κάτω οι βιαστές».

«Όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει» είπε νωρίτερα κατά την έξοδο της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής της κατάθεσης η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη του, λέγοντας πως «ελπίζω να βρω το δίκιο μου».

Δείτε εικόνες και βίντεο από την πορεία στο Σύνταγμα για τη Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.