Πορεία Πολυτεχνείου - 17 Νοέμβρη: Ειρηνικά εξελίσσεται η πορεία από το προς την αμερικάνικη πρεσβεία για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου. Αντιπολεμικά και ειρηνικά τα μηνύματα της πορείας του Πολυτεχνείου με αίτηση για απεμπλοκή της χώρας μας από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή.

Χιλιάδες διαδηλωτές τιμούν τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου με συνθήματα κατά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και καταγγέλλουν την εμπλοκή της χώρας στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Παρακάτω βλέπετε το πανό με το σύνθημα από τον τομέα Δικηγόρων Αττικής.

Πορεία Πολυτεχνείο 2019

Πολυτεχνείο – Πορεία: KKE – KNE

Στο Πολεμικό Μουσείο έφτασαν τα μπλοκ του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και σε λίγο θα είναι στην τελική ευθεία για την αμερικάνικη πρεσβεία.

Η «ουρά» της μεγάλης αντιιμπεριαλιστής πορείας με τις σημαίες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ είναι αυτή την ώρα στο Σύνταγμα.

Όσο πλησιάζουν προς την αμερικανική πρεσβεία πληθαίνουν τα συνθήματα κατά της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ για τις στρατιωτικές βάσεις.

Στα τσακίδια οι δολοφόνοι των λαών ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και οι βάσεις τους

Πορεία Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη 2019

Πορεία Πολυτεχνείο 17 Νοέμβρη

Πολυτεχνείο – Πορεία: Επικεφαλής ο Τσίπρας στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι επικεφαλής του μπλοκ του κόμματός του στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Το παρών, δίνουν πολλά στελέχη του κόμματος, ανάμεσά τους ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, ο Δημήτρης Βίτσας, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Πορεία Πολυτεχνείο Τσίπρας

Πορεία για Πολυτεχνείο: Παλμός και συνθήματα από τους διαδηλωτές

Όταν η πορεία για το έφτασε έξω από το Χίλτον, οι διαδηλωτές τραγούδησαν το «πότε θα κάνει ξαστεριά», για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Την ίδια στιγμή, κλούβες έχουν παραταθεί αριστερά της βουλής, καθώς και άνδρες των ΜΑΤ έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό ασφαλείας έξω από τα ξενοδοχεία της περιοχής, αλλά και έξω από το κοινοβούλιο.

Όταν οι ωτές έφτασαν έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, οι φοιτητές έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ύψωσαν τα χέρια τους πάνω από τη σημαία, τη δίπλωσαν και διαλύθηκαν, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε εκτροπή.

Στη συνέχεια δημιούργησαν μια «ομπρέλα» με τα χέρια τους, προκειμένου να διπλωθεί η σημαία, να την πάρει κάποιος φοιτητής, χωρίς να φανεί ποιος είναι, και να την φέρει στην επόμενη επέτειο.

Πολυτεχνείο: Οι φοιτητές έψαλαν τον εθνικό ύμνο έξω από την αμερικανική πρεσβεία

Διαβάστε και ακούστε επίσης το ηχητικό με το τι έκανε η Εκκλησία τον καιρό της Χούντας και την ώρα του Πολυτεχνείου;

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-3)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.