ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΩΡΑ: Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η πορεία για το Πολυτεχνείο. Δρακόντεια” είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η αστυνομία για την πορεία στην αμερικανική πρεσβεία. Στην επιχείρηση συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, με τον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ να προβλέπει, μεταξύ άλλων, την παρουσία πολύ μεγάλης αστυνομικής δύναμης σε όλο το κέντρο και ειδικότερα έξω από αστυνομικά τμήματα και γενικότερα σε κτίρια όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Πολυτεχνείο – Κλειστοί σταθμοί μετρό

Λόγω της πορείας και κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ θα προχωρήσει σε διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του Μετρό.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους σταθμούς “Μέγαρο Μουσικής”, ο οποίος θα κλείσει στις 15:00, “Ευαγγελισμός” και “Σύνταγμα”, που θα κλείσουν στις 16:30.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται τώρα χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.
Οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά μετά την λήξη των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τροποποιήσεις θα ισχύσουν και στα δρομολόγια και στις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (λεωφορεία – τρόλεϊ), σύμφωνα με απόφαση που πήραν οι “Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.”.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και λαμβάνονται μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Πολυτεχνείο – Κλειστοί δρόμοι σήμερα 17 Νοεμβρίου

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν όλο το οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την πλατεία Κάνιγγος, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου περιμετρικά από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.