Τήν Κυριακή 21 Ἰουλίου 2019 εις τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πάπαρι Αρκαδίας τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, για την υγεία και ευλογία των κατοίκων του χωριού Πάπαρι και των όπου γης Παπαραίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου και λειτουργούντων των Αγίων Αρχιερέων, Μητροπολίτου Ισπανίας κ.κ. Πολυκάρπου και του Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου.

Προ της απολύσεως τελέσθηκε μνημόσυνο υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών πάντων των απ’ αιώνος κεκοιμημένων πατέρων και αδελφών Παπαραίων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού έλαβε χώρα η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου με τίτλο « Από το Ορεσθάσιον στο Πάπαρι». Στην παρουσίαση παρέστη και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος. Το νέο αυτό σύγγραμμα του Σεβασμιωτάτου παρουσίασαν ο Ιερέας Αριστείδης Σκόρδος και ο κ. Νικόλαος Γαργαλιώνης.
Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την παρουσίας τους και τους ευχήθηκε υγεία και μακροημεύρεση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.