Οι δύσκολες ώρες που περνάει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Κοσμάς, έχουν σημάνει συναγερμό στα πνευματικά του παιδιά, την Ιερά Μητρόπολη αλλά και σε όσους απλώς γνωρίζουν τον Ιεράρχη.

Προσευχή στον Θεό και εμπιστοσύνη στην προσπάθεια των γιατρών δείχνουν όλοι όσοι είναι κοντά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη που πρόσφερε μεγάλο έργο πνευματικό και φιλανθρωπικό στο ποίμνιό του.

Η κατάσταση της υγείας του έχει πραγματικά ανησυχήσει τους πάντες και οι γιατροί μιλούν για ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιστατικό που είχε ήδη επιβαρυμένη υγεία και πριν νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Ο κ Κοσμάς παραμένει περισσότερο από ένα μήνα τώρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την τελευταία εβδομάδα υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Ωστόσο οι γιατροί καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και σε αυτό το περιστατικό όπως και σε όλους τους ασθενείς που βρίσκονται στις ΜΕΘ.

Απλοί άνθρωποι από τα το τελευταίο χωριό της περιφέρειας Αιτωλίας και Ακαρνανίας προσέρχονται στους ναούς για να προσευχηθούν για τον Ποιμένα που τόσα χρόνια ανέπαυε τις ψυχές τους με τον λόγο του, την αγάπη του και την πνευματική του καθοδήγηση.

Προσευχή στον Θεό και εμπιστοσύνη στην προσπάθεια των γιατρών δείχνουν όλοι όσοι είναι κοντά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.