Το ΚΥΣΕΑ αποφάσισε (21.1.2021) την αύξηση της στρατιωτικής θητείας στο στρατό ξηράς κατά τρεις (3) μήνες, κάνοντας δεκτή την σχετική εισήγηση των γενικών επιτελείων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ερντογάν, επειδή δεν μπορεί να κάνει τετελεσμένα όπως έπραξε στην Κύπρο, προσπαθεί και θα προσπαθεί για 6 μήνες να δείξει ότι η Ελλάδα είναι αυτή που δεν συζητάει, ωσάν η Ελλάδα να έχει ηττηθεί σε πόλεμο και πρέπει να παραδόσει κυριαρχικά δικαιώματα και κυριαρχία.

«Όταν θα καταρρεύσουν οι συνομιλίες ή θα υπάρξει κωλυσιεργία θα πουν στους ευρωπαίους ‘’οι κακοί Έλληνες δεν συζητούν για να γίνουν δούλοι΄΄, και θα προσπαθήσουν σε επεισόδιο επιβολής τετελεσμένου», είπε.

«Ο Ερντογάν αυτή την στιγμή θέλει να δώσει άλλοθι στον Ερντογάν και την Τουρκία, αυτό κάνει και υπολογίζει ότι και το ελληνικό σύστημα πιέζεται και θα υποχωρήσει», επεσήμανε

«Θέλω να ελπίζω ότι δεν θα πάρει κάτι και οποιαδήποτε συμφωνία δεν μπορεί να περάσει από την Βουλή. Εκτός και αν έχουμε παρόμοια με τα Σκόπια».

Ο κ. Φίλης μίλησε επίσης για το θέμα των κυρώσεων προς Τουρκία από τις ΗΠΑ αλλά και από την Ευρώπη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα της επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.