ΕΕ/ΠΕΣ (επιχειρήσεων-επικοινωνιών πληροφορικών και επικοινωνιακών συστημάτων) και.

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού (https://www.hellenicnavy.gr/) οι πίνακες με τους επιτυχόντες και επιλαχόντες υποψηφίους ΕΠ.ΟΠ, στις ειδικότητες/εξειδικεύσεις:

Τ/ΜΗΧ (τεχνικού μηχανολογικών συστημάτων),
ΗΛ (ηλεκτρολόγου),
ΔΙΑΧ/ΛΟΓ (διαχειριστή λογιστικού),
ΕΕ/Π/Λ/ΚΥΑΜ (επιχειρήσεων επικοινωνιών- πληροφορικής/ λογισμικού και κυβερνοάμυνας),
ΕΕ/ΠΕΣ (επιχειρήσεων-επικοινωνιών πληροφορικών και επικοινωνιακών συστημάτων) και
ΗΝ/ΥΔ (ηλεκτρονικός υπολογιστών και δικτύων),
στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του σχετικού διαγωνισμού πρόσληψης. Αυτό έγινε γνωστό σήμερα από το ΓΕΝ.

ο ΓΕΣ έχει εστιάσει στην βελτίωση της εκπαίδευσης των Επαγγελματιών Οπλιτών μέσα από μια προσπάθεια καθιερώσεως λειτουργίας Σχολείου Βασικής Εκοαιδεύσεως και Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαιδεύδεως ΕΠΟΠ. Αυτό το διάστημα, εξελίσσεται η εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων 900 περίπου ΕΠΟΠ.

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος παρευρέθη στην τελετή ορκωμοσίας των νεοκαταταγέντων Επαγγελματιών Οπλιτών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΛΛΙΝΣΚΗ» στο Μεγάλο Πεύκο.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Α/ΓΕΕΘΑ καλωσορίζοντας τους 180 ορκισθέντες ΕΠΟΠ στην οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ενίσχυση των Μονάδων τους με προσωπικό μετά από σχεδόν μια δεκαετία, συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων τους.

«Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα»
Όπως παρατηρούμε στη φωτογραφία, ενώ όλοι στέκονταν κάτω απο τις τέντες λόγω της κακοκαιρίας, ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος απεναντίας, θέλοντας να εμπνεύσει τους μελλοντικούς κομάντο στεκόταν αγέρωχος και εκτός της προστατευτικής τέντας εν ώρα έντονης βροχόπτωσης. Αυτός είναι και ο τρόπος σκέψης του Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου: «Ουδέν μορφώνει όσο το παράδειγμα, ουδέν επιβάλλει όσο η ευπρέπεια».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.