Πλήθος ομογενών συγκεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 2 Ιανουαρίου το απόγευμα στην Αδελαΐδα, για την καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας.

Η τελετή έγινε στον προαύλιο χώρο του νεοανεγερθέντος κτιρίου της Βασιλειάδος στην περιοχή του St Peters, της Τρίτης Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Νικάνδρου, παρουσία κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής αλλά και άλλων ομόδοξων εκκλησιών, του καινούργιου Γενικού Προξένου της Ελλάδος στην Νοτίου Αυστραλία κ. Γεώργιου Ψιάχα, του Ομοσπονδιακού Βουλευτού της περιφερείας Hindmarsh κ. Στιβ Γεωργανά και προέδρων και στελεχών των διαφόρων οργανισμών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Στο τέλος της κοπής της Βασιλόπιτας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ευχόμενος καλή και ευλογημένη χρονιά. Παράλληλα μετέφερε και τις εόρτιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Στυλιανού.

Κατόπιν εψάλησαν τα κάλαντα από την παιδική χορωδία του Αγίου Γεωργίου Θεμπαρτον, τους Ιεροψάλτες και την γυναικεία χορωδία της Γεννήσεως του Χριστού Πορτ Αντελαιντ και η διανομή της Βασιλόπιτας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.