Μητρόπολη Αργολίδος-Βαγγέλης Μπουγιώτης

Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις των εκδόσεων Επιστροφή που λαμβάνουν χώρα στην Θεσσαλονίκη. Πρώτο σημείο συνάντησης με τους νέους της Παναγίας Λαοδηγήτριας στο πνευματικό Κέντρο της ενορίας στο οποίο είναι υπεύθυνος του τομέα νεότητας ο πατήρ Βαρνάβας Γιάγκου.

Ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος μίλησε με τους νέους της ενορίας της Παναγίας Λαοδηγήτριας και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το έργο που επιτελεί ο ακούραστος Ιερέας π. Βαρνάβας.

Κατόπιν ο Μητροπολίτης Αργολίδος μίλησε με θέμα “Ο Θεός των εκπλήξεων” στον κατάμεστο από κόσμο ιερό ναό Ευαγγελισμού Εύοσμου Θεσσαλονίκης.

Την όλη διοργάνωση επιμελήθηκαν οι εκδόσεις της Μητροπόλεως Αργολίδος “Επιστροφή”.

Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος Με πλήθος νέων από Θεσσαλονίκη συνομίλησε ο Αργολίδος Νεκτάριος

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.