Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη:

Με την πρέπουσα λαμπρότητα, την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 το εσπέρας, ετελέσθη στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της ΕνορίαςΘεολόγου Διρφύων, ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στην Αγία Μεγαλομάρτυρα Μαρίνα, με αφορμή την υποδοχή και το τριήμερο Προσκύνημα της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης, προερχομένης εκ της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Ηλίων.

Η Τιμία Κάρα μεταφέρθηκε, με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου και την άδεια του Ηγουμενοσυμβουλίου της Ι. Μονής, κατόπιν αιτήματος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Θεολόγου, προς ευλογία και σΣτήριξη των Πιστών, της Ενορίας.

Την οργάνωση του προσκυνήματος είχε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Πρεσβ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού.

Την Κυριακή το απόγευμα στο Αναλόγιο έψαλε ο Λαμπαδάριος Αγίου Νικολάου Ερέτριας Δημήτριος Πετρογιάννης, μαζί με τον Αρχιμ. Σεραφείμ Δημητρίου, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως Αθηνών, ο οποίος προσήλθε με προσκυνητές από την Αθήνα για να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα της Αγίας .

Μετά το πέρας της Παρακλήσεως ακολούθησε εόρτιο κέρασμα, προσφορά των κυριών της ενορίας για τους προσκυνητές και η αναχώρηση της Τιμίας Κάρας για το Μοναστήρι των Ηλίων, όπου διαφυλάσσεται ολόκληρο το έτος.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας στην Εύβοια Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας στην Εύβοια Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας στην Εύβοια Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας στην Εύβοια Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας στην Εύβοια Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας στην Εύβοια

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.