Ενθρόνιση Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητου-Καλαμπάκα

Στην Βασιλική έφτασε πριν λίγο ο νέος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Ο κ. Θεόκλητος έκανε την πρώτη στάση στον κόμβο της Βασιλικής όπου τον υποδέχθηκαν κάτοικοι του χωριού και της περιοχής με τις ανάλογες τιμές.

Μετά την Βασιλική ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος αναχώρησε για την Καλαμπάκα όπου θα ακολουθήσουν μια σειρά από εκδηλώσεις για την εγκατάστασή του στην Μεγάλη Μητρόπολη της χώρας.

Η Καλαμπάκα προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τον Ποιμενάρχη της

Με πανό που γράφουν «Η πόλις των Σταγών υποδέχεται τον Ποιμενάρχη της» η Καλαμπάκα καλωσορίζει σήμερα το μεσημέρι τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο.

Από χθες ξεκίνησαν οι ετοιμασίες με σημαιάκια που τοποθετήθηκαν στη Βασιλική, χώρο υποδοχής στα σύνορα της Μητρόπολης, και στις οδούς Τρικάλων και Βλαχάβα.

Ένα πανό τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης στο ύψος του ξενοδοχείου Διβάνη και άλλο ένα στον κύριο χώρο υποδοχής, την Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Η ενθρόνιση θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι.

Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα Πλήθος κόσμου υποδέχεται τον Νέο Μητροπολίτη Μετεώρων Θεόκλητο σε Βασιλική-Καλαμπάκα

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.