Γράφει η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας:

Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής

Με κατάνυξη τελέσθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 το απόγευμα ο Μεθέορτος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη σεπτή μνήμη του Αγίου ενδόξου Πατρός ημών Νεκτάριου Επισκόπου Πενταπόλεως του θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Ηράκλειο Αττικής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε μεγαλοπρεπής λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των τιμίων Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στους δρόμους του Ν. Ηρακλείου με τη συνοδεία Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, Τοπικών Αρχόντων καθώς και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας της πομπής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρισταμένους Κληρικούς και τον πιστό λαό που συμμετείχαν στις ιερές ακολουθίες προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου, ευχόμενος η χάρις και η ευλογία του Τριαδικού Θεού δια πρεσβειών του Αγίου Νεκταρίου να σκεπάζει την κοινωνία, την Πατρίδα και την Εκκλησία μας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής Πλήθος κόσμου στο Μεθέορτο Εσπερινό και Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγ. Νεκταρίου στο Ηράκλειο Αττικής

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.