Από Υπουργείο Εσωτερικών - Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χθες 4 Ιουνίου 2018, απηύθυνε χαιρετισμό στην παρουσίαση του τόμου “Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (1921-2009)” του Καθηγούμενου κ. Εφραίμ της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, που διοργάνωσε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά δήλωσε:

Είναι μεγάλη η πνευματική αγαλλίαση ημών των πιστών, κάθε φορά μας που δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στον πνευματικό πλούτο προσώπων που αποτελούν υπόδειγμα ζωής και Ορθοδοξίας.

Η έκδοση του τόμου για τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπεδινό, τον Άγιο γέροντα που δίδαξε τη μετάνοια, την ταπεινότητα και την αγάπη, μας προσφέρει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο συγκλονιστικός λόγος του γέροντα, που έκλαιγε καθημερινά, όπως διαβάζουμε, από αγαλλίαση για την αγάπη του Θεού, γίνεται με τη βοήθειά αυτής της έκδοσης, πνευματικό βίωμα για όλους μας.

Με σεβασμό και ταπεινότητα ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του τόμου, και με εξίσου μεγάλη προσοχή θα πλησιάσουμε τα διδάγματα που περιέχει.

Σε αυτή τη δύσκολη εξάλλου περίοδο για την Πατρίδα μας, έχουμε ανάγκη το πνεύμα αλληλεγγύης, αγάπης και ταπεινής εργατικότητας που εκπέμπεται από τα Μοναστήρια της Ορθοδοξίας…

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του τόμου “Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (1921-2009)”

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του τόμου “Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (1921-2009)”


Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του τόμου “Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (1921-2009)”

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.