Όπως μας ενημερώνει ο Ιερός Ναός:

Κατά την Θεία Λειτουργία της Κυριακής 15.10.2017 στον ιερό ναό μας τελέσθηκε η εις διάκονον χειροτονία του George Issa Dabboura της ενορίας του Πατριαρχείου Αντιοχείας η οποία φιλοξενείται στους χώρους της ενορίας μας.

Την χειροτονία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Παλμύρας κ. Ιωάννης, ο οποίος στην εμπνευσμένη ομιλία του στα ελληνικά και στα αραβικά αναφέρθηκε στην αξία της ιερωσύνης και στο ρόλο του κληρικού ως εσαεί διακόνου του Θεού και υπηρέτη του ανθρώπου.

Ο ναός ήταν κατάμεστος από ενορίτες μας αλλά και ενορίτες της αραβόφωνης ενορίας, ενώ το αναλόγιο πλαισίωσαν οι χορωδίες και των δύο ενοριών.

Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη Πλήθος κόσμου στη χειροτονία του Διακόνου George Dabboura από τον Παλμύρας Ιωάννη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ
OΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Εσπερινός: Κάθε Σάββατο, ώρα 18:30
Όρθρος-Θεία Λειτουργία: Κυριακή, ώρα 7:30 π.μ.
*Δευτέρα, 02.10.2017, Αγίου Κυπριανού
8:30. Όρθρος-Θεία Λειτουργία.

*Τετάρτη, 18.10.2017, Ευαγγελιστού Λουκά
8:30. Όρθρος-Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο.

*Πέμπτη, 26.10.2017, Αγίου Δημητρίου
8:30. Όρθρος-Θεία Λειτουργία..
*Σάββατο, 28.10.2017, Αγίας Σκέπης, (Εθνική Εορτή)

8:30. Όρθρος-Θεία Λειτουργία.
– Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα τελεσθεί η Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 28ης Οκτωβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία.

Εκ του Ιερού Ναού

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.