Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος-Ονομαστήρια Σεβασμιβτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο, που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Καρδίτσα, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ, συνιερούργησε σήμερα ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, Κορίνθου κ. Διονυσίου, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, Ιλίου κ. Αθηναγόρα, Κηφισίας κ. Κυρίλλου, Κίτρους κ. Γεωργίου, Νέας Ιωνίας κ.Γαβριήλ, Καρπενησίου κ. Γεωργίου, Σταγών κ. Θεοκλήτου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σαλώνων κ. Αντωνίου, συνευχομένων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Φθιώτιδος κ. Νικολάου, Σερβίων κ. Παύλου και Γρεβενών κ. Δαβίδ, παρουσία πλήθους Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και από άλλες Μητροπόλεις, του Περιφερειάρχου Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, Δημάρχων, Προέδρων Δημοτικών Συμβουλίων και Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας και πλήθους πιστών, οι οποίοι ευχήθηκαν ολοκαρδίως στον Ποιμενἀρχη τους.

Κατά την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ επεσκέφθη τον αναρρωνύοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη π. Τρίκκης κ. Αλέξιο, προς τον οποίο ευχήθηκε για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του.

Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου Πλήθος Ιεραρχών και πιστών στα ονομαστήρια του Θεσσαλιώτιδος Τιμοθέου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.