ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2020 : Το κοινωνικό μέρισμα κατά 90% θα καταβληθεί αύριο. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα, που αφορά τις τράπεζες. Εφόσον μέχρι αύριο το μεσημέρι μπορέσουν να έχουν φορτώσει τα στοιχεία των δικαιούχων, θα πιστωθούν μέχρι αύριο το απόγευμα τα χρήματα στον λογαριασμό τους και όσα δεν προλάβουν, θα είναι την Τρίτη. Σε κάθε περίπτωση θα έχει τελειώσει η διαδικασία μέχρι τις 31 του μηνός.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2020 – ΟΔΗΓΙΕΣ

Αφού επισκεφθούν την σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και «πατήσουν» την ηλεκτρονική εφαρμογή των τελών κυκλοφορίας θα πρέπει να κάνουν τα ακόλουθα:

Να συμπληρώσουν τον ΑΦΜ, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας

Να συμπληρώσουν τον αρ. κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας

Να συμπληρώσουν το έτος τελών κυκλοφορίας

Να επιλέξουν «Αναζήτηση»

Να επιλέξουν «Εκτύπωση» όταν εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση»

Oι ιδιοκτήτες των οχημάτων να καλούνται να πληρώσουν από 22 ευρώ έως 1.380 ευρώ ανάλογα με τον τύπο και το έτος ταξινόμησης.

H εκπρόθεσμη πληρωμή συνεπάγεται πρόστιμο στο 100% των τελών που αναλογούν στο όχημα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2020: Οι δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος θα εισπράξουν το ποσό σε δύο δόσεις. Η πρώτη δόση θα φανεί πιθανότατα αύριο το απόγευμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους θα πιστωθούν περίπου 187 εκατ. ευρώ (ή 700 ευρώ σε καθέναν από τους 267.342 δικαιούχους.

Τα υπόλοιπα 28 εκατ. ευρώ θα δοθούν στις αρχές του 2020 καθώς η ΑΑΔΕ θα πραγματοποιήσει μια ακόμη πληρωμή μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης των ενστάσεων αλλά και η επεξεργασία όλων των απορριπτικών αιτήσεων που έγινε μέσω της πλατφόρμας κοινωνικό μέρισμα.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.