Ειδήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ 2019 : Νέες καταβολές - Όλα τα ΝΕΑ για τη Βασική Ενίσχυση - Ο ΟΠΕΚΕΠΕ (opekepe.gr) έκανε γνωστό πως έρχονται νέες πληρωμές στους αγρότες. ΚΕΑ επίδομα ενοικίου.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοίνωσε ότι πλήρωσε δικαιούχους ανειλημμένων υποχρεώσεων και ειδικών προγραμμάτων. Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πληρωμή έγινε το διάστημα από 13/7/2019 έως 16/7/2019 και αφορά 10.046 δικαιούχους.

Το σύνολο των δικαιούχων που πληρώθηκαν ανέρχονται σε 10.046 και το συνολικό ποσό που κατεβλήθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ανέρχεται σε 2.625.048,82 ευρώ.

Αρχίζει η καταβολή επιδομάτων και παροχών κατά τις επόμενες μέρες από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα σε πάνω από 153.000 δικαιούχους

Ακολούθως, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης (ενοικίου) σε όλους όσοι έχουν κάνει αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και την 31 Αυγούστου και έχει εγκριθεί.

Επίσης, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Αυγούστου.

Να Υπενθυμίσουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.