ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ: Σε ότι αφορά το επίδομα των 800 ευρώ, δεν θα είναι 800 ευρώ, αλλά θα είναι αναλογικό του χρόνου για τον οποίο θα παραμείνει κλειστή η επιχείρηση και σε αναστολή οι εργαζόμενοι, από την 1η Μαΐου και μετά.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ:Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας, από την 1η Μαΐου και μετά:

Το επίδομα θα καταβάλλεται μόνο σε εργαζόμενους που είναι σε αναστολή είτε είναι υπάλληλοι των επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστές είτε υπολειτουργούν.

Το ύψος του επιδόματος θα είναι αναλογικό για όσο διάστημα είναι σε αναστολή.

Δηλαδή, αν ο εργαζόμενος είναι σε αναστολή για ένα μήνα θα λάβει 530 ευρώ. Αν είναι για 15 μέρες θα λάβει τα μισά και αν είναι για δύο μήνες θα λάβει 1.060 ευρώ.

Σε ότι αφορά στις επιχειρήσεις, αυτά που συζητούν τα δύο υπουργεία είναι η κατάργηση της οικονομικής ενίσχυσης των 800 ευρώ ή της αναλογίας που προκύπτει και η αντικατάστασή της με χρηματοδοτικά εργαλεία.

Αντί δηλαδή της άμεσης ενίσχυσης των 800 ευρώ, για ενάμισι μήνα, θα διευκολύνονται οι επιχειρήσεις να λάβουν δάνεια.

ΕΠΙΔΟΜΑ 800 ΕΥΡΩ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές θα συνεχίσουν να στηρίζονται με βάση το μοντέλο που εφαρμόζεται σήμερα.

Για εκείνες οι οποίες θα ανοίξουν, θα υπάρξει προσαρμογή των επιδομάτων των 800 ευρώ καθώς εξαρτάται από το χρόνο που θα λειτουργήσουν και πάλι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Πιο αναλυτικά, οι πληρωμές αφορούσαν προγράμματα νιτρορρύπανσης, ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού, Υποδομές που σχετίζονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και δασοκομίας, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ,βιολογική γεωργία και διατήρηση και ενισχύσεις ήσσονος σημασίας DE MINIMIS Κ1408/2013.

Τσαντίρης Νίκος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.