Πότε πληρώνονται Επιστρεπτέα Προκαταβολή, επίδομα θέρμανσης, αποζημιώσεις για τα μειωμένα ενοίκια και δώρο Χριστουγέννων

Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5

Oι αιτήσεις για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 έφτασαν τις 732.000, όπως αποκάλυψε από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών, με την εκταμίευση να προγραμματίζεται, όπως αποκάλυψε στα μέσα της άλλης εβδομάδας

Δώρο Χριστουγέννων

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα προς το τέλος της αναμένεται να πληρωθούν τη δεύτερη δόση του Δώρου Χριστουγέννων όσοι δικαιούχοι ήταν σε αναστολή εργασίας τον Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, οι μισθωτοί που έχουν χρόνο αναστολής τον Δεκέμβριο θα λάβουν το δεύτερο τμήμα του Δώρου Χριστουγέννων έως 31 Ιανουαρίου από το κράτος. Πρόκειται για την αναλογία της αναστολής από 1η έως 31 Δεκεμβρίου.

Επίδομα Θέρμανσης

Το επίδομα θέρμανσης θα πληρωθεί στους δικαιούχους σε δύο φάσεις, ανάλογα με τον χρόνο υποβολής των τιμολογίων αγοράς των καυσίμων.

Η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης θα καταβληθεί σε δύο φάσεις.

Έως τις 31 Ιανουαρίου θα πληρωθεί το επίδομα θέρμανσης για αγορές που έγιναν έως τις 21 Δεκεμβρίου του 2020

Έως τις 31 Μαρτίου θα πληρωθεί το επίδομα θέρμανσης για αγορές έως 28 Φεβρουαρίου

Μείωση ενοικίου

Ήδη αυτή την εβδομάδα συνολικά 137.049 δικαιούχοι πληρώνονται τα χρήματα από τη μείωση ενοικίου στους λογαριασμούς που έχουν δηλώσει στο Taxisnet, έως το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα, από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα θα πληρωθούν όσες αιτήσεις COVID (Νοεμβρίου) εκκαθαρίστηκαν χωρίς πρόβλημα. Οι δηλώσεις στις οποίες εντοπίστηκαν λάθη μεταφέρονται στον δεύτερο γύρο πληρωμών που θα ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου.

Επίσης μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2021 έχουν προθεσμία οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν εισπράξει υποχρεωτικά μειωμένα ενοίκια προκειμένου να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στις δηλώσεις Covid των μηνών Μαρτίου – Αυγούστου 2020.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες πληρωμές, έπειτα από την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων που έχουν υποβληθεί, όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.