ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Φτάσαμε λοιπόν στις ημερομηνίες της λήξης των συμβολαίων όπου δεν υπάρχει ζήτηση, με τις αποθήκες γεμάτες στις εγκαταστάσεις του Cushing των ΗΠΑ, όπου γίνεται η παράδοση.

ΤΙΜΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Τα συμβόλαια του Μαΐου τα οποία έληγαν χθες διολίσθησαν σε αρνητικές τιμές. Όχι η πραγματική τιμή του πετρελαίου.

Οι αρνητικές τιμές που σημειώθηκαν εξέφραζαν την απέλπιδα προσπάθεια των παγιδευμένων traders να αποφύγουν την παραλαβή βαρελιών στη φυσική τους μορφή.

Ήταν πρόθυμοι ακόμα και να πληρώσουν προκειμένου να τα ξεφορτωθούν, γιατί εκτός του ότι ασχολούνται μόνο με το trading στα futures, δεν υπήρχε αποθηκευτικός χώρος!

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, και ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες.

Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

2.Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3.Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
4.Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά προσόντα τους

5.Άνεργοι ηλικίας άνω των 29 ετών, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ
6.Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.