ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΕΑ: Πολλές αλλαγές έρχονται στα τέλη κυκλοφορίας ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον επιβαρύνσεις για όσους αποκτήσουν καινούργιο ΙΧ. Πληρωμές για ΟΠΕΚΑ προνοιακά επιδόματα ΚΕΑ 2019.

Καμία αλλαγή και επιβάρυνση στα τέλη κυκλοφορίας δεν θα προκύψει μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019, όπως εξηγεί στο One Channel ο συντάκτης αυτοκινήτου Βαγγέλης Κιούσης.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, καθ’ οδόν για τη Βουλή βρίσκεται και τροπολογία με την οποία τα τελωνεία θα συνεχίσουν επίσης έως τις 29/2/2020 να υπολογίζουν με τον ισχύοντα σήμερα τρόπο τα τέλη ταξινόμησης (δηλαδή να λαμβάνουν υπόψη τις τιμές NEDC II).

Τέλη κυκλοφορίας 2020.

Δεν αλλάζει τίποτα για κανένα αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2020. Είναι ένα καλό διάστημα για την κυβέρνηση για να δουν ξανά τις κλίμακες για τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας και τους συντελεστές, επισημαίνει ο κ. Κιούσης.

Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας έως τον Φεβρουάριο του 2020.

Τη σχετική απόφαση, που αναστέλλει τις αυξήσεις που θα επέρχονταν βάσει των νέων μετρήσεων για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, υπέγραψε ο γγ του υπουργείου Μεταφορών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπογράφηκε από τον γγ του υπουργείου Μεταφορών σχετική απόφαση βάσει της οποίας έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020 στις άδειες κυκλοφορίας και στο μηχανογραφικό σύστημα για τον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας θα συνεχίσει να εφαρμόζεται το ισχύον πρότυπο υπολογισμού των ρύπων, ο συνδυασμένος κύκλος εκπομπών CO2 με βάση τον κύκλο NEDC II.

Πληρωμές προνοιακά επιδόματα ΚΕΑ, ΟΠΕΚΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.