ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Σήμερα καταβάλλονται στους δικαιούχους οι επικουρικές συντάξεις. Πότε πληρώνεται το επίδομα στέγασης-ενοικίου και ποιες είναι οι πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ και πότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου 2019.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός 2019.

Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
Το ΕΤΕΑΕΠ ανακοίνωσε ότι πιστώνονται 2 Ιουλίου, στους λογαριασμούς 16.000 συνταξιούχων του Λογαριασμού Επικούρησης Προσωπικού της ΕΤΕ (ΛΕΠΕΤΕ) και ΕΘΝΑΚ οι επικουρικές συντάξεις τους, μαζί με τα αναδρομικά ποσά από 1/1/2019.

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Αυγούστου 2019.

Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ.

Το Α΄ Τμήμα Διακοπών του ΣτΕ, χθές το μεσημέρι απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής της ΕΤΕ.
Σήμερα καταβάλλονται στους δικαιούχους οι επικουρικές συντάξεις.

Την σύνταξη τους και αναδρομικά επτά μηνών θα λάβουν και οι δικαιούχοι για το επικουρικό της Εθνικής Τράπεζας καθώς το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα προσωρινής διαταγής της Εθνικής για την μη καταβολή τους.

Ωστόσο τα ποσά θα καταβληθούν μειωμένα έως και 40%, καθώς θα επανυπολογιστούν.
Πότε πληρώνεται το επίδομα ενοικίου-στέγασης.

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 34 εκατ. ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) σχετικά με την κάλυψη της δαπάνης για την πληρωμή του επιδόματος στέγασης μηνός Ιουλίου 2019.

Πληρωμές ΚΕΑ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.