«Άναψε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, στην πλατεία Συντάγματος που και φέτος μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Καρπενήσι, σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Συνολικά 24.000 φωτάκια τύπου LED μαζί με τα στολίδια και τις εκατοντάδες μπάλες που στολίζουν το εντυπωσιακό έλατο δίνουν τη χριστουγεννιάτικη λάμψη

Πλήθος κόσμου έχει ήδη συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος και παρακολουθεί τη συναυλία που είναι σε εξέλιξη, με τους ταλαντούχους ερμηνευτές Δώρο Δημοσθένους και Πέννυ Μπαλτατζή που σε μια μοναδική σύμπραξη με την Athens Big Band, παρουσιάζουν διασκευές αγαπημένων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Οι ξεχωριστές φωνές τους ενώνονται με τη μεγάλη μπάντα του Δήμου Αθηναίων, δίνοντας τον ρυθμό.

Οικοδεσπότες της πρώτης εορταστικής βραδιάς των Χριστουγέννων είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Και αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα θα λάμψει. Η φωταγώγηση ξεκινά την Πέμπτη από την καρδιά της πόλης και απλώνεται σε όλες τις γειτονιές. Καλούμε τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να έρθουν στην πλατεία Συντάγματος για να ζήσουν από κοντά την πρώτη λαμπερή γιορτή της φετινής χριστουγεννιάτικης Αθήνας», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.