ΕΙΔΗΣΕΙΣ NEWS: Ο Άκης Σκέρτσος επανέλαβε την ευχή του «οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει».

«Μια ανάρτηση που έκανα στον προσωπικό μου λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε ασύμμετρες -κατά την άποψή μου- αντιδράσεις ως δήθεν παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

Θέλω να διευκρινίσω ότι εξέφρασα απολύτως προσωπική άποψη ως πολίτης, και όχι με την ιδιότητα του μέλους της κυβέρνησης, για το πώς αντιλαμβάνομαι τη λειτουργία του κράτους δικαίου ανεξαρτήτως της εκδικαζόμενης υπόθεσης.

Σέβομαι και τιμώ την ευθυκρισία κάθε δικαστή. Λυπάμαι που παρερμηνεύτηκε η ανάρτησή μου. Επαναλαμβάνω την ευχή μου οι γονείς της άτυχης κοπέλας να λάβουν την ηθική δικαίωση που τους οφείλει η δικαιοσύνη και η Πολιτεία. Και οι ένοχοι την τιμωρία που τους αξίζει», αναφέρει ο κ. Σκέρτσος.

Την αποπομπή του ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αποπομπή του υφυπουργού στον πρωθυπουργό ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η αναφορά του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου, σχετικά με την δίκη της Ελένης Τοπαλουδη.

Ο κύριος Σκέρτσος, μετά τις αντιδράσεις ξεκαθάρισε ότι σέβεται και τιμά την ευθυκρισία κάθε δικαστή και εξέφρασε τη λύπη του που η ανάρτησή του παρερμηνεύθηκε.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τη λειτουργία και φωταγώγηση του σιντριβανιού της, η ριζικά ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας, παραδόθηκε στο σύνολό της, στους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας.

Ήδη από τις πρώτες στιγμές, η «νέα» πλατεία Ομονοίας έγινε πόλος έλξης και δεκάδες πολίτες θαύμαζαν το σιντριβάνι, που τέθηκε σε λειτουργία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.