Για τρίτη εβδομάδα κλειστό για το κοινό λόγω κρουσμάτων το μοναστήρι στο Σταυροβούνι – Πιθανό να κόλλησαν από επισκέπτη πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα – Καλά στην υγεία τους ο ηγούμενος Διονύσιος και δύο μοναχοί που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας

Για τρίτη εβδομάδα παραμένει κλειστό για το κοινό το μοναστήρι στο Σταυροβούνι λόγω εντοπισμού αρκετών κρουσμάτων ανάμεσα στους μοναχούς.

Ο Μητροπολίτης Κιτίου Νεκτάριος ανέφερε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως πιθανόν οι μοναχοί να κόλλησαν από επισκέπτη προσκυνητή πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο ηγούμενος Διονύσιος και άλλοι δυο μοναχοί του μοναστηριού νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, οι πατέρες από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε κρούσμα έκλεισαν το μοναστήρι για το κοινό για να μην υπάρξει διασπορά του ιού εκτός της μονής. Οι πρώτοι πατέρες, που έχουν νοσήσει έχουν ήδη ιαθεί.

Οι πατέρες, που εξακολουθούν να νοσούν, παραμένουν στα κελιά τους με ήπια συμπτώματα και αν χρειαστεί θα τους παρασχεθεί η απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή συμβουλεύτηκαν τον προσωπικό τους ιατρό, ενώ ένας από τους μοναχούς είναι νοσηλευτής και παρέχει νοσηλευτική φροντίδα στους πατέρες εκεί και όπου χρειάζεται.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.