Ο ανενεργός πολίτης είναι ''άχρηστος'', ήταν η βασική θέση της Αθηναϊκής Δημοκρατίας

Εμείς, ενεργοί-ελεύθεροι πολίτες οφείλουμε ειρηνικά, μακριά από κάθε κομματική ιδεολογία, να προστατέψουμε τις θρησκευτικές μας αξίες, τα ιδανικά και ιδεώδη με τα οποία γαλουχήθηκαν οι πατέρες μας, εμείς οι ίδιοι και με τα οποία πρέπει να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας.

Η πίστη μας είναι ο θώρακάς μας, το στήριγμά μας, οι αποσκευές μας για το αβέβαιο ταξίδι στο σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που ζούμε.

Είμαστε ελεύθεροι-ενεργοί πολίτες και διεκδικούμε το δικαίωμα να μεταλαμπαδευτούν στις νέες γενιές σωστά τα θρησκευτικά μας ιδεώδη. Κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να κάνει τις αξίες μας άθυρμα στο βωμό σκοπιμοτήτων και εντολών ξένων κέντρων πολυειδούς εξουσίας.

Βροντοφωνάζουμε λοιπόν ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά που διαγράφουν από τη συνείδησή μας εικόνες και αξιακό υπόβαθρο με το οποίο γαλουχηθήκαμε. Λέμε ΟΧΙ παλεύοντας για το δικαίωμά μας να αποσυρθούν οι παραμορφωτικές αλλοιώσεις στο μάθημα των Θρησκευτικών.

Η παιδική συνείδηση δεν είναι η παιδική χαρά των πολυεθνικών ούτε των πολυειδών οικονομικών εξουσιών που προσβλέπουν σε ένα κόσμο μαζοποιημένο, αδρανή, χωρίς στηρίγματα, ετεροκατευθυνόμενο, άβουλο, αβέβαιο.

Τη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα θα είμαι εκεί, για τα παιδιά μου την Ιωάννα και το Μάρκο.

Ανδρέας Μ. Καραγιάννης, ΕΚΚΛΗΣΙΑonline.gr

https://www.facebook.com/lemeOXIsnt/

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.