Στις 11 το πρωί, της Τρίτης 3 Μαρτίου, θα τελεσθέι η Εξόδιος ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Πειραιώς κυρού Καλλινίκου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης κυρός ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ θα τεθή εις προσκύνημα εις τον Καθεδρικόν Ι. Ναόν Παναγίας Τριάδος Πειραιώς από την 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 5μμ. Η εξόδιος Ακολουθία αυτού θα τελεσθή την 11η πμ της Τρίτης 3η Μαρτίου προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄.

Εν συνέχεια ο αοίδιμος κυρός ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ θα ενταφιασθή εις το εν Πολυδενδρίω Αττικής Μετόχιον της Ι. Συνοδικής Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής, της οποίας ήτο ιδρυτής και κτίτωρ. Κατά την διάρκεια του προσκυνήματος του σεπτού σκηνώματος υπέρ αναπαύσεως της ψυχής Αυτού, θα τελεσθή ολονύκτιος αγρυπνία το Σάββατο 29η Φεβρουαρίου και Θ. Λειτουργία την Κυριακήν της Τυρινής 1η Μαρτίου. Την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου το πρωί και το βράδυ θα τελεσθούν οι τεταγμένες Ι. Ακολουθίες της ημέρας και την 9 μμ θα τελεσθή Ι. Αγρυπνία με Προηγιασμένη Θ. Λειτουργία. Το πρωί της Τρίτης 3 Μαρτίου ωσαύτως θα τελεσθή η Θ. Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων και εν συνεχεία 11 πμ η Εξόδιος Ακολουθία», αναφέρεται, μεταξύ άλλων το Δελτίο Τύπου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.