Μετά από δεκατέσσερις ημέρες νοσηλείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο “Sofiamed”, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Πατριαρχική Κατοικία στην Ιερά Μητρόπολη Σόφιας, όπου θα συνεχίσει τις διαδικασίες αποκατάστασης έως την πλήρη ανάρρωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος είχε υποστεί κάταγμα στο άνω μέρος του αριστερού μηριαίου οστού στις 10 Μαΐου 2022. Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Βουλγαρίας: «Καλούμε τον κλήρο και τον πιστό θεόφιλο λαό να προσευχηθούν για την ταχεία αποκατάστασή του, καθώς και να δεχτούν ως αξιόπιστες τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν μόνο από την Ιερά Σύνοδο του Πατριαρχείου Βουλγαρίας».

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε ολόψυχα τη διεύθυνση του νοσοκομείου στο πρόσωπο του γιατρού Δρ. Μιχαήλ Τίκοφ για την προσοχή!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απέδωσε στην ομάδα με επικεφαλής τον Δρ. Biser Bonchev, που πραγματοποίησε την επέμβαση!

Ευχαρίστησε επίσης τον Δρ Lyudmil Varlyakov, τον Αναπληρωτή Καθ. Δρ. Velina Gergelcheva, τον Dr. Iveta Tasheva, καθώς και όλους τους γιατρούς, νοσηλευτές, αποκαταστάτες, νοσηλευτές και το προσωπικό εξυπηρέτησης που φρόντισαν για την ταχεία ανάρρωση του Παναγιωτάτου!

Ο Προκαθήμενος της Γενέθλιας Εκκλησίας ευχήθηκε στην ομάδα του Νοσοκομείου καλή υγεία, ψυχική και σωματική δύναμη και επιτυχίες στο υπεύθυνο λειτούργημά τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.