Την Σαντορίνη επισκέπτεται από το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ , ως Τοποτητητής της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων.

Άμα τη αφίξει του, συνεργάσθηκε με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, Πρωτοπρ. Νικόλαο Σιγάλα, για θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ακολούθως, μέσω του Τοπικού Τηλεοπτικού Σταθμού «ΒΟΥΛΚΑΝΟ” , απηύθυνε σύντομο μήνυμα προς τους πιστούς των νησιών της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, το οποίο αναφέρεται στην προσωπικότητα, την εκλογή και τη χειροτονία, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, του νέου Ποιμενάρχου τους κ. Αμφιλοχίου και με το οποίο τους παρακαλεί να προσευχηθούν κατά την ημέρα της χειροτονίας του και τους καλεί, όταν ενθρονισθεί, να τον υποδεχθούν με αγάπη, αναφερόμενος στα περικοσμούντα αυτόν χαρίσματα, τα οποία και η Ιερά Σύνοδος ανεγνώρισε, εκλεγοντάς τον με αυξημένη πλειοψηφία.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το «Πτωχοκομείο Θήρας», του οποίου προεδρεύει ο εκάστοτε Μητροπολίτης, ενημερώθηκε για τη δραστηριότητα και το έργο του, προκειμένου να πληροφορήσει σχετικά τον νέο Μητροπολίτη Θήρας, και συνεχάρη τους υπεύθυνους για το επιτελούμενο φιλανθρωπικό έργο στο Ίδρυμα αυτό κοινωνικής ευποιΐας.
Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Εμπορείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.