Όπως αναφέρει η Μητρόπολη Σύρου

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ πραγματοποιών τετραήμερη ποιμαντική περιοδεία την Άνδρο, σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον Εφημέριο της περιοχής Πρωτοπρ. Νικόλαο Ζαχαρώδη, επεσκέφθη το Δημοτικό Σχολείο και τον Παιδικό Σταθμό Μπατσίου, γενόμενος δεκτός με σεβασμό και αγάπη από τους εκπαιδευτικούς και μαθητές, προς τους οποίους ευχήθηκε για το νέο έτος, και στη συνέχεια ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά”στα Καταστήματα της Χώρας.

Καθ’ οδόν προς τη Χώρα, έκανε μία στάση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του χωρίου Απροβάτου και ευχήθηκε τα δέοντα στον Διοικητή και τους εκεί υπηρετούντες Πυροσβέστες.

Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα τελέσει Εσπερινό και εν συνεχεία Ιερατική Σύναξη όλων των Εφημερίων της Άνδρου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεσσαριάς.

Αύριο, Σάββατο, 13 Ιανουαρίου, το απόγευμα, θα τελέσει τον Εσπερινό και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα των Ενοριών της περιφέρειας Κορθίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Όρμου Κορθίου,

Την Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χώρας και στη συνέχεια θα επισκφθεί το Εμπειρίκειο Γηροκομείο Άνδρου και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα των εργαζομένων και περιθαλπομένων σ’ αυτό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα τελέσει τον Εσπερινό και θα ευλογήσει την Αγιοβασιλειόπιττα των Ενοριών της περιφέρειας Μπατσίου-Γαυρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου Μπατσίου.

Ποιμαντική επίσκεψη Σύρου Δωροθέου στην Άνδρο Ποιμαντική επίσκεψη Σύρου Δωροθέου στην Άνδρο Ποιμαντική επίσκεψη Σύρου Δωροθέου στην Άνδρο Ποιμαντική επίσκεψη Σύρου Δωροθέου στην Άνδρο Ποιμαντική επίσκεψη Σύρου Δωροθέου στην Άνδρο

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.