Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου Σερίφου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο και τους Εφημερίους της Σερίφου, μετέβη στο παρακείμενο του Ναού Δημοτικό Σχολείο, ύστερα από πρόσκληση της Διευθυντρίας κας Χρυσής Σπυροπούλου, όπου ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά, στα οποία διένειμε μαζί με τη βασιλόπιτα και τετράδια, κατασκευασμένα ειδικά για το Δημοτικό Σχολείο Σερίφου.

Ακολούθως,μετέβη στοΓυμνάσιο με Τάξεις Λυκείου Σερίφου, προσκληθείς από τη Διευθύντρια του κα Μπούρτζινου, όπου, ωσαύτως, ευλόγησε την πίτα του Αγίου Βασιλείου, και ευχήθηκε στους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές, τους οποίους συνεχάρη για την ψυχική δύναμη που έδειξαν στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, που προκάλεσε στην εκπαιδευτική διαδικασία η αναγκαστική, λογω της πανδημίας τηλεεκπαίδευση του προηγουμένου έτους.

Το εσπέρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ θα τελέσει τον εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου Σερίφου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.