Θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν ένας εφημέριος και ένας ψάλτης ιερού ναού σε χωριό του κεντρικού Πηλίου, σκορπώντας την ανησυχία στην τοπική κοινωνία, αφού ειδικά στην περιφέρεια, οι συναναστροφές δεν γίνονται με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του COVID 19.

Χθες το απόγευμα, και οι δύο ενημερώθηκαν από τον ΕΟΔΥ ότι είναι θετικοί στον φονικό ιό, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχα τελέσει κηδεία παρουσία πιστών.

Με εντολή του ΕΟΔΥ γίνεται η ιχνηλάτιση επαφών των δύο ανδρών, ενώ και όσοι συμμετείχαν στην τελετή της εξόδιου ακολουθίας θα υποβληθούν σε τεστ, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν θετικά κρούσματα.

Με απόφαση της Μητρόπολης Δημητριάδος, ο ιερός ναός έκλεισε για δύο εβδομάδες προκειμένου να γίνει απολύμανση.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου υποστηρίζει πως έχουμε πετύχει την ανοσία της αγέλης

Aναλύει με τη απλή μέθοδο των τριών τα δεδομένα της πανδημίας και συμπεραίνει πως ξεπερνούν τα 7 εκαττομμύρια όσοι έχουν νοσήσει και κατα συνέπεια έχουμε πετύχει την ανοσία της αγέλης. Το άρθρο είναι το ακόλουθο.

Μαθηματικά και covid

Του Σεβ. Μητροπολίτου Καρπενησίου κ.Γεωργίου

Ως μαθητής Δημοτικού, πριν από μισό περίπου αιώνα, και αργότερα ως δάσκαλος, διδάχτηκα και δίδαξα την απλή μέθοδο των τριών.

Μεταφέροντας τη λογική αυτή στη σημερινή πραγματικότητα, κάνω την εξής σκέψη: καθημερινά, μέσω ΕΟΔΥ, γίνονται περίπου 50.000 τυχαία τεστ σε πανελλήνιο επίπεδο και βρίσκονται περίπου 3.000 θετικά. Κατ΄ αναλογία, αν στις 50.000 πολιτών οι 3.000 νοσούν, τότε στα 10.000.000 πληθυσμού θα πρέπει να έχουμε 600.000 θετικούς.

Η συνέχεια στο άρθρο Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου υποστηρίζει πως έχουμε πετύχει την ανοσία της αγέλης

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-4)
  1. Hara 3 χρόνια πριν

    Ω της βλασφημίας. Απολύμανση μέσα στον οίκο του Θεού.. Συγχωρεσε Κυριε τους βλάσφημος και δωσε τους μετάνοια.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.