Γράφει ο Παναγιώτης Ανδριόπουλος - Φως Φαναρίου - Για τις ανάγκες της παραγωγής μας «Ιερατική Ποίηση», που παρουσιάσαμε στις 11 Ιανουαρίου 2018 στο Ινστιτούτο Γκαίτε της Αθήνας, με το «Καλλιτεχνικό Σύνολο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ», ο Ρόνι Μπου Σάμπα, θεολόγος, φιλόλογος και μεταφραστής, μετέφρασε στα αραβικά δύο ποιήματα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού Χαρκιανάκη.

Πρόκειται για τα ποιήματα: «Αφορισμοί» και «Το αναφιλητό της Αλήθειας.»

Τα ποιήματα αυτά απήγγειλε στην εκδήλωσή μας στο Γκαίτε ο Ρόνι Μπου Σάμπα και ερμήνευσε η σοπράνο Δάφνη Πανουργιά, σε μουσική των σύγχρονων ελλήνων συνθετών Αλέξανδρου Μούζα και Λεωνίδα Κανάρη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την ευρείας κυκλοφορίας στον αραβικό κόσμο εφημερίδα Al-Araby Al-Jadeed, ο Ρόνι Μπου Σάμπα απέστειλε τα δύο αυτά ποιήματα του Αυστραλίας Στυλιανού, τα οποία δημοσιεύτηκαν τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική μορφή της Al-Araby Al-Jadeed, χθες Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018.

Παραθέτουμε τα ποιήματα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στα αραβικά, όπως δημοσιεύτηκαν στην αραβική εφημερίδα και το βίντεο της εκδήλωσής μας «Ιερατική Ποίηση» στο Ινστιτούτο Γκαίτε.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.