Σημειώνεται ότι το  ποσό του χριστουγεννιάτικου δώρου δεν θα θεωρείται ως εισόδημα για σκοπούς παροχής του Επιδόματος Χαμηλοσυνταξιούχων, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, του Πασχαλινού Δώρου, του Χριστουγεννιάτικου Δώρου και του Επιδόματος Πολύτεκνης Μάνας..

Την παραχώρηση έκτακτου Χριστουγεννιάτικου Δώρου το κονδύλι του οποίου φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα δικαιούχοι είναι οι λήπτες Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, οι λήπτες δημόσιου βοηθήματος, οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι εγκλωβισμένοι, τα παιδιά εγκλωβισμένων που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές και φοιτούν στο νηπιαγωγείο, δημοτικό και γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου και οι πολύτεκνες μάνες που είναι δικαιούχοι του Σχεδίου Παροχής Επιδόματος Πολύτεκνης Μάνας.

Σημειώνεται ότι το  ποσό του χριστουγεννιάτικου δώρου δεν θα θεωρείται ως εισόδημα για σκοπούς παροχής του Επιδόματος Χαμηλοσυνταξιούχων, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, του Πασχαλινού Δώρου, του Χριστουγεννιάτικου Δώρου και του Επιδόματος Πολύτεκνης Μάνας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.