ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019, του Αγίου Πνεύματος. Διαβαστε ποιοι γιορτάζουν σήμερα.

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα του Αγίου Πνεύματος: Αγίου Πνεύματος, Ισμαήλ, Ισμαήλης, Ισμαήλος, Σμαήλης, Σμαήλος, Μαήλης, Μαήλος, Κορέννα, Κορίνα, Κορίνος, Τριάδα, Τριάς, Φίληξ, Φήλιξ, Φίληκας, Φίληξα, Φιλήκη, Κόρη

Ένα κομβικό σημείο της θεραπείας αποτελεί η μεταμόρφωση των παθών σε αρετές με τον φωτισμό του Αγίου Πνεύματος. Οι φυσικές, ψυχολογικές και πνευματικές δυνάμεις του ανθρώπου είναι λίαν καλές.

Γι αυτό ο άνθρωπος, στην προσπάθεια του να τις θεραπεύσει δεν θα πρέπει να τις αποκλείσει ή να τις καταργήσει, αλλά να τις μεταμορφώσει και να τις επανακαθορίσει με την χάρη του Αγίου Πνεύματος [123]. Έτσι η θεραπεία του ανθρώπου έγκειται στην μεταμόρφωση των παθών σε αρετές και όχι στην εκρίζωσή τους [124].

Αγίου Πνεύματος.

Ο άνθρωπος για να θεραπεύσει τα τρία μέρη της ύπαρξής του, το λογιστικό, το θυμικό και το επιθυμητικό, θα πρέπει να βιώσει την ταπείνωση. Πιο συγκεκριμένα το λογιστικό μέρος της ψυχής θεραπεύεται με την ταπείνωση, την προσευχή και την μελέτη του λόγου του Θεού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Αγίου Πνεύματος: H μεταμόρφωση των παθών σε αρετές

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.