Συγκροτήθηκαν από το ΙΕΠ οι Επιτροπές Αξιολόγησης αιτήσεων υποψηφίων για την υπ’ αρ. πρωτ. 2939/27.04.2020 (ΑΔΑ: 9ΝΙΝΟΞΛΔ-Χ5Κ).

Πρόσκληση Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή στο ανοικτό Μητρώο Εποπτών/Αξιολογητών και Εκπονητών Προγραμμάτων Σπουδών,
επιμορφωτικού υλικού, επιμορφωτών/πολλαπλασιαστών για την υποστήριξη των Πράξεων «Αναβάθμιση των Προγραμμάτων Σπουδών και Δημιουργία Εκπαιδευτικού Υλικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035542 και «Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» με MIS 5035543.

Για τους υποψηφίους επόπτες του Γνωστικού Πεδίου Κοινωνικές Επιστήμες, όπου εντάσσεται και το μάθημα των Θρησκευτικών, ορίστηκαν οι:
α) Γεώργιος Καλκάνης, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρόεδρος
β) Γεώργιος Δάσιος, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος
γ) Γεώργιος Σπανός, Ομότιμος Καθηγητής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος
δ) Αναστάσιος Εμβαλωτής, Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος ΔΣ του ΙΕΠ, μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Έργου, μέλος
Χρέη Γραμματέως θα ασκεί η κ. Ουρανία Καρύγιαννη, αποσπασμένη εκπαιδευτικός στο Ι.Ε.Π. με αναπληρώτρια την κ. Ρεββέκα Χρουσαλά, αποσπασμένη εκπαιδευτικό στο Ι.Ε.Π.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.