Αντιμέτωποι με μια άκρως απρόσμενη κατάσταση ήρθαν οι κάτοικοι της κοινότητας Δωρού, που πήγαν να εκκλησιαστούν στο μοναστήρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Λόγω του ότι το μοναστήρι βρίσκεται πολύ κοντά σε κυνηγετική ζώνη, σκάγια κατέληξαν να πέφτουν στους εκκλησιαζόμενους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση. Σχετικά με το περιστατικό μίλησε στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο Κοινοτάρχης Δωρού, Ανδρέας Παναγίδης.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγίδης ανέφερε:

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, που δεν τιμά εμάς τους κυνηγούς. Είναι η περίοδος κυνηγιού της Φάρσας και του Τριγωνιού, με κυνηγούς να έρχονται από όλα τα μέρη της Κύπρου. Αυτή η μικρή μερίδα κυνηγών, δεν σεβάστηκε πως η ώρα 6:00 το πρωί ξεκινά η λειτουργία στο μοναστήρι».

Μάλιστα, ο Κοινοτάρχης Δωρού ξεκαθάρισε πως το ότι έπεφταν σκάγια στον κόσμο, δεν ήταν μονάχα σχήμα λόγου. Πιο συγκεκριμένα, επισήμανε πως όταν ο κόσμος βγήκε από την εκκλησία και κάθισε στο κιόσκι, κατέληξαν να πέφτουν σκάγια πάνω στο τραπέζι.

«Σαν μέλος των κυνηγών, εμένα αυτό δεν με κάνει να νιώθω καλά», πρόσθεσε ο κ. Παναδίγης, τονίζοντας πως αυτή η μικρή μερίδα κυνηγών οφείλει να σέβεται τις ξένες περιουσίες, να τηρεί τους νόμους και να μην προκαλεί αναστάτωση όπως και οι υπόλοιποι.

«Χθες στην εκκλησία υπήρχαν 150 με 200 προσκυνητές. Για μένα το να πέφτουν σκάγια μέσα στην αυλή της εκκλησίας, δεν είναι σωστό», κατέληξε ο κ. Παναγίδης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.