Ξεκινάει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ, για το επίδομα ενοικίου, τα προνοιακά επιδόματα, οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερήλικων ενώ από αύριο θα ξεκινήσει η πίστωση για το επίδομα παιδιού και την δ΄δόση 2019. Η απεργία σήμερα ενδέχεται να προκαλέσει καθυστερήσεις στις πιστώσεις.

Το Επίδομα Ενοικίου μηνός Σεπτεμβρίου θα καταβληθεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 31 Αυγούστου και αυτή έχει εγκριθεί. Όπως γίνεται σε κάθε πληρωμή τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα Τρίτη 24/9 από τις απογευματινές ώρες, αν και λόγω της απεργίας που έχουν προκηρύξει οι τραπεζοϋπάλληλοι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Το επίδομα ενοικίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι και την 31 Αυγούστου και έχει εγκριθεί. Για να εγκριθεί η αίτηση απαιτείται το μισθωτήριο συμβόλαιο να έχει διάρκεια τουλάχιστον έξι μήνες από τον επόμενο μήνα της υποβολής αίτησης.

Επίσης για αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί η πίστωση για τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ σε πάνω από 153.000 δικαιούχους. Και σε αυτρή την πληρωμή τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από σήμερα τις απογευματινές ώρες.

Το ίδιο θα συμβεί και για τις συντάξεις και τα επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

Επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ για την πληρωμή της Δ δόσης στο επίδομα παιδιού Α21 δημοσιεύθηκε χθες το απόγευμα στην ιστοσελίδα του οργανισμού ωστε να ενημερωθούν οι δικαιούχοι γονείς για το πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Έτσι σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ το Επίδομα Παιδιού (Α21) καταβάλλεται την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου σε όλους όσοι υπέβαλλαν φέτος αίτηση Α21 μεσω Taxisnet, έχει εκκαθαριστεί η φετινή φορολογική τους δήλωση και δικαιούνται το επίδομα με βάση το εισόδημα του 2018 το οποίο δήλωσαν στο φετινό Ε1. Η καταβολή αφορά το δίμηνο Ιούλιος – Αύγουστος και πραγματοποιείται μετά τους αναγκαίους συμψηφισμούς και επανυπολογισμούς του δικαιούμενου επιδόματος, με βάση το εκκαθαρισμένο εισόδημα του 2018, οι οποίοι έγιναν αυτόματα. Η πίστωση του επιδόματος θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη 25/9 τις απογευματινές ώρες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.