Ανασχηματισμός κυβέρνησης: Με τις Ευρωεκλογές 2024 να αποτελούν παρελθόν και το αποτέλεσμα της κάλπης να έχει στείλει μηνύματα προς πολλές κατευθύνσεις, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι έτοιμη για αλλαγές.

Από μέρα σε μέρα ο πρωθυπουργός θα γνωστοποιήσει τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με τα τηλέφωνα σε «γαλάζια» στελέχη τις τελευταίες ώρες να δίνουν και να παίρνουν. Μετά από σκέψη και δουλειά με τους πολύ στενούς του συνεργάτες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιλέξει τους βολευτές της ΝΔ εκείνους που θα ανταποκριθούν καλύτερα στα καθημερινά ζητήματα της κοινωνίας.

Ανασχηματισμός: Τα ονόματα που ακούγονται
Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται πιο έντοντα είναι αυτά των: Νότη Μηταράκη, Τάκη Θεοδωρικάκου, Κώστα Κατσαφάδου, Κώστα Τσιάρα, Κώστα Γκιουλέκα, Κώστα Καραγκούνη, Χρήστου Κέλλα, Μακάριου Λαζαρίδη και Άννας Ευθυμίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να δούμε αλλαγές και μετακινήσεις 5 υπουργών και τουλάχιστον 5 υφυπουργών.
Οι πιο κοντινοί στον πρωθυπουργό άνθρωποι, πάντως, όπως φαίνεται δε θα μετακινηθούν. Έτσι, οι κύριοι Βορίδης και Σκέρτσος παραμένουν στον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου, όπως και ο Μαρινάκης, ο Νέζης και ο Κουτνατζής.

Στο «μικροσκόπιο» και η λειτουργία του Μεγάρου Μαξίμου
Σύμφωνα, τώρα, με το δελτίο ειδήσεων του STAR και τον πολιτικό αναλυτή, Γιώργο Ευγενίδη σκέψεις υπάρχουν να ενισχυθεί το Μαξίμου και με άλλα πρόσωπα.

Μάλιστα, ο επικοινωνιολόγος Θωμάς Βαρβιτσιώτης, ο οποίος ήταν κοντά στον κ. Μητσοτάκη και στην προεκλογική περίοδο, πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου και συζήτησε μαζί του. Άλλοι βλέπουν και εισηγούνται την αξιοποίηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση, που ήταν Γενικός Διευθυντής της ΝΔ ως το 2019, αλλά ο κ. Μητσοτάκης φέρεται να είχε επιφυλάξεις γι’ αυτή την ιδέα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.