Ερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος, σχετικά με την παρουσία του Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου σε δεξίωση του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την ερώτηση «στην δεξίωση για τη γιορτή της Δημοκρατίας, που οργάνωσε το προξενείο της Τουρκίας, μετείχαν πολλοί ομογενείς από Ροδόπη, Ξάνθη και Έβρο και ηγεσίες συλλόγων. Στην δεξίωση μετείχαν και Έλληνες καλεσμένοι. Ένας εξ αυτών ήταν και ο μητροπολίτης Δράμας Παύλος. Ο πρόξενος Ομέρογλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον μητροπολίτη Παύλο που είχε την ‘ευγένεια’ να μετάσχει στην δεξίωση. Δεν αντιλαμβανόμαστε τι δουλειά είχε ο μητροπολίτης Δράμας στη δεξίωση της Τουρκίας;

Η Τουρκία, είναι αυτή που έχει εισβάλει στην Κύπρο και έχει μετατρέψει τις εκεί εκκλησίες σε ξενοδοχεία, αποθήκες και σταύλους. Είναι αυτή της οποίας ανώτατος αξιωματούχος τις προηγούμενες ημέρες δήλωσε πως ‘εμείς είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της Δυτικής Θράκης. Ερωτάται ο κος υπουργός: Ποια είναι η θέση του υπουργείου σας;».

xronos

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.