Επικοινωνία Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο θα υπάρξει εντός της ημέρας σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.

Κατά την διάρκεια τις ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών ο κ. Πέτσας πρόσθεσε ότι «σε ό,τι αφορά τις εκκλησίες μας, θα υπάρξει εντός της ημέρας επικοινωνία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο».

Ο κ. Πέτσας απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου είπε: «Θα υπάρξει επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο σήμερα προκειμένου να δούμε αν υπάρχει περιθώριο μεγαλύτερης ευελιξίας, για μία ακόμα μέρα λειτουργίας πάντα με την τήρηση του ορίου των 9 πιστών στις απλές εκκλησίες και των 25 στις μητροπόλεις της χώρας μας. Επίσης εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει δυνατότητα για διπλή λειτουργία κατά φυσικά την προτεραιότητα και την απόφαση που θα λάβει η εκκλησία μας, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που θα συζητηθεί σήμερα και αν υπάρχει κάτι νεότερο θα ανακοινωθεί Ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα ή αύριο».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.