ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 07.00 - Οι Άγιοι Πέτρος και Παύλος οι Απόστολοι.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίων Πέτρου και Παύλου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος των Αγίων Πέτρου και Παύλου των Πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων – Ευλογία και Προσευχή στους Αγίους Πέτρο και Παύλο. Θεία Λειτουργία 29 Ιουνίου 2023 στις 07.00 το πρωί. Οι Άγιοι Πέτρος και Παύλος οι Πρωτοκορυφαίοι και Πανεύφημοι Απόστολοι.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 07.00.

ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 07.00 – Οι Άγιοι Πέτρος και Παύλος οι Απόστολοι.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΩΝ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ
ΑΓΙΟΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023 της εορτής των Αγίων Πέτρου και Παύλου των Πρωτοκορυφαίων και Πανευφήμων Αποστόλων με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός
Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής των Αγίων Πανευφήμων και Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου – Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Αγίου Πέτρου και Παύλου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Πετροσ
Αγιοσ Παυλοσ
Πετρου και Παυλου
Αγιων Πετρου και Παυλου
Αποστολων Πετρου και Παυλου
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
29 Ιουνιου
Божественная литургия
divine liturgy
Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.