«Ελπίζω στη χάρη του και ότι δεν θα μας αφήσει χωρίς προστασία», είπε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Στην πίστη του αλλά και τη σχέση που έχει με τον Θεό αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα ο ηθοποιός, Πέτρος Ξεκούκης.

Μιλώντας στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV, ο Πέτρος Ξεκούκης όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο πολέμου στην Ελλάδα, δήλωσε πως είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα εδάφη μας. Πιο αναλυτικά, είπε:

«Το πιστεύω με όλη μου την ψυχή! Αν συμβεί κάτι, που το απεύχομαι, θα δείτε τι σημαίνει αγάπη για την πατρίδα. Αυτή κυλάει στο DNA του Έλληνα. Όταν ο Κολοκοτρώνης έλεγε “η Παναγία έβαλε την υπογραφή της για την απελευθέρωση της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω”, πίστευε στον παντοδύναμο Θεό, ότι οι Έλληνες δεν θα χάσουν και ότι είναι το δίκιο με το μέρος τους. Οι Έλληνες δεν προκαλούν πολέμους και ιστορικά αν το δείτε».

Για το εάν πιστεύει στον Θεό, απάντησε: «Αυτή είναι η ουσία της ύπαρξής μου. Πιστεύω, αγαπώ και ελπίζω στον Χριστό. Ως Πέτρος συνομιλώ με τον Θεό, έχω διαπροσωπική σχέση μαζί Του. Του λέω τους προβληματισμούς μου, Τον ευγνωμονώ, Του μιλάω για τα όνειρά μου, Του ζητάω υγεία για τη σύζυγό μου και τα τρία παιδιά μας. Τον ευχαριστώ που μου χάρισε μια όμορφη οικογένεια. Ελπίζω στη χάρη του Θεού και ότι δεν θα μας αφήσει χωρίς προστασία».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.