ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Είναι ενδεικτικό ότι ενώ η λιανική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται στα 73,6 λεπτά το λίτρο, η τιμή χωρίς φόρους προσγειώνεται στα 30 λεπτά!

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Ξεκινώντας η χρονιά, για να προμηθευτεί o καταναλωτής πετρέλαιο, έπρεπε να πληρώσει πάνω από 1 ευρώ το λίτρο. Πλέον, η τιμή του έχει πέσει κάτω από τα 74 λεπτά.

Η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης θα διαρκέσει ως τις 15 του μήνα. Όπως λένε οι πρατηριούχοι, η ζήτηση έχει υπερδιπλασιαστεί

Η ΥΨΗΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Τα νοικοκυριά θα μπορούσαν, μάλιστα, να ευνοηθούν ακόμα περισσότερο, αν η φορολογία στα καύσιμα ήταν χαμηλότερη

Είναι ενδεικτικό ότι ενώ η λιανική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης διαμορφώνεται στα 73,6 λεπτά το λίτρο, η τιμή χωρίς φόρους προσγειώνεται στα 30 λεπτά!

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: Παράταση διάθεσης, επίδομα 534 ευρώ αιτήσεις- Όλα τα ΝΕΑ

Η “βουτιά” των διεθνών τιμών του μαύρου χρυσού, έφτασε μέχρι την… αντλία για το πετρέλαιο θέρμανσης, που πωλείται σήμερα σε τιμή που έβρισκε κανείς μόνο προ… Μνημονίων!

Η τιμή του πετρελαίου “βούτηξε” 12,2% μέσα σε ένα μήνα, ενώ σε σχέση με πέρσι πωλείται 25% φτηνότερα! Έτσι για έναν τόνο, ένα νοικοκυριό θα πληρώσει τώρα περίπου 350 ευρώ λιγότερα!

Μια ακόμα εβδομάδα, έχουν οι καταναλωτές, προκειμένου να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με πολύ χαμηλή τιμή. Όπως λένε οι πρατηριούχοι στην κάμερα του Star, οι παραγγελίες έχουν πάρει “φωτιά”, ακόμα κι απ’ όσους είχαν πάνω από επτά χρόνια να αγοράσουν πετρέλαιο!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.