Η δίκη για τη δολοφονία της συζύγου του και του εραστή της, στην οποία απαλλάχτηκε, ήταν μία από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις των αρχών της δεκαετίας του '90 στις ΗΠΑ

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών, ο Ο. Τζ. Σίμπσον, ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου το όνομα του οποίο ενεπλάκη στη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του με τον εραστή της.

Η σύλληψή του για την υπόθεση και έπειτα η δίκη, στην οποία απαλλάχτηκε, ήταν μία από τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις των αρχών της δεκαετίας του ’90 στις ΗΠΑ.

Ο Σίμπσον πέθανε την Τετάρτη στο Λας Βέγκας, όπως ανέφερε η οικογένειά του. Όπως ήταν γνωστό, ο Σίμπσον έπασχε από καρκίνο.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές στο NFL, το πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου κατά τη δεκαετία του ‘70 και του ‘80. Αθλητής των Buffalo Bills στην κορυφή της καριέρας του, έγινε ένα από τα πλέον αγαπητά ονόματα.

Ήταν εξίσου γνωστός στη συνέχεια από τη συμμετοχή του σε ταινίες και σε τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Μέχρι το 1994, όταν τα πράγματα πήραν μία τροπή η οποία σόκαρε τις ΗΠΑ.

Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς βρέθηκαν νεκροί η εν διαστάσει σύζυγός του Νικόλ και ο εραστής της Ρον Γκόλντμαν. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως πάνω στον Σίμπσον.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.