Είχε εργαστεί ως ακολούθος Τύπου ενώ είχε μακρά παρουσία ως ανταποκριτής στις Βρυξέλλες.

Έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο, στα 76 του και ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του, ο δημοσιογράφος Κωστής Βέρρος, που είχε μακρά παρουσία στις Βρυξέλλες ως ανταποκριτής στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Είχε σπουδάσει στην Αθήνα και στο Λονδίνο (LSE) και στη συνέχεια εργάστηκε ως ακόλουθος Τύπου σε ελληνικές πρεσβείες (Λονδίνο, Βρυξέλλες Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου της Ευρώπης).

Τον κέρδισε η δημοσιογραφία και έγινε ανταποκριτής στις Βρυξέλλες, όπου κέρδισε την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των Ευρωπαίων δημοσιογράφων, καθώς και του τότε προέδρου της Κομισιόν Ζακ Ντελόρ.

Το 1982 παραιτήθηκε από την Γενική Γραμματεία Τύπου και Πληροφοριών για να εργαστεί σαν ανταποκριτής της Βραδυνής και Ναυτεμπορικής στις Βρυξέλλες, αλλά και για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Antenna. Παράλληλα με την συνεργασία του με τον Antenna, το 2000 ανέλαβε τη διεύθυνση ειδήσεων του Μακεδονία TV ως τον Ιούνιο 2012.

Το 1994 ως το 1999 έγινε μέλος της υπηρεσίας Εκπροσώπου Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναλαμβάνοντας υπεύθυνος για την Ενέργεια, τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τον Τουρισμό και την Κοινωνική Οικονομία και συνυπεύθυνος για την Πολιτική του Περιβάλλοντος.

Είχε εκλεγεί κατ’επανάληψη γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Βέλγιο, ενώ στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή του πρότεινε να εργαστεί ως μέλος της Υπηρεσίας Εκπροσώπου Τύπου στην Κομισιόν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.