Δημήτρης Γριτζαλιώτης: Έφυγε στα 47 του χρόνια.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών, άφησε ο Δημήτρης Γριτζαλιώτης βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την Πολεμική Αεροπορία.

Στο πένθος βυθίστηκαν η Πολεμική Αεροπορία και η 111 Πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, που έχασαν ένα από τα ανώτερα επίλεκτα στελέχη τους και θρηνούν την απώλεια του ιπτάμενου αντισμηνάρχου Δημήτρη Γριτζαλιώτη, μοίραρχου στην 347 Μοίρα «Περσέας».

«Πέταξε» για πάντα ένας περήφανος αετός: Νεκρός στα 47 του ο Δημήτρης Γριτζαλιώτης – Στο πένθος η 111 Πτέρυγα Μάχης
Ο 47χρονος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν από τους πλέον καταξιωμένους πιλότους, με χιλιάδες ώρες πτήσης στα πολεμικά μαχητικά αεροσκάφη. Συμμετείχε και διακρινόταν σε όλες τις δύσκολες στρατιωτικές ασκήσεις και είχε στο ενεργητικό του χιλιάδες ώρες πτήσης.

Ο 47χρονος κατέληξε μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βυθίζοντας στην απόλυτη οδύνη την οικογένειά του. Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοί του και ανώτεροι αξιωματικοί τον αποχαιρέτησαν χθες με δάκρυα στα μάτια.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Του Κυρίου στον Βόλο, με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.