Συγκεντρώθηκαν ήδη, δύο χιλιάδες υπογραφές από πιστούς του Περάματος που απαιτούν πλέον την επιστροφή του π. Χαριτωνα στην ενορία Του Αγίου Γεωργίου Περαματος, ώστε να συνεχίσει με τη συνεργασία του κόσμου, το έργο του συσιτειου και του κοινωνικού φροντιστηρίου στη πολύπαθη περιοχή του Περάματος.

Πλήθος πολιτών ισχυρίζεται, ότι ο Αη Γιώργης ανηκει στους ενορίτες του, οι οποίοι έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να τον προστατέψουν.

Στο πρόσωπο του πατέρα Χαρίτωνα, εχουν βρει την ήρεμη δύναμη που τόσα χρόνια αναζητούσαν, για να επέλθει η ηρεμία και η σωστή λειτουργεια του ναου, ο οποίος σε συνδυασμό με το έργο που κάνει είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση.

Να σημειωθεί ότι ο π.Χαριτων μετατέθηκε πριν μια εβδομάδα, στον Άγιο Στυλιανό Κορυδαλλού για να αναλάβει ως προϊστάμενος εκεί.

Σε νέα δημοσίευση θα βγουν οι πραγματικοί λόγοι που τον έστειλαν στον Άγιο Στυλιανό.

Οι ενορίτες του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Περάματος, θέλουν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία και την απογοήτευση τους, για την εντελώς ξαφνική και αδικαιολόγητη απομάκρυνση του προϊσταμένου του ιερού ναού π. Χαρίτωνος.

Πρέπει να επισημάνουμε τη συμβολή του, στο πολυπαθές Πέραμα και ιδιαιτέρως στο συσσίτιο και στο κοινωνικό φροντιστήριο που είχε οργανώσει κατά τη θητεία του .

Η συνέχεια στο άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαμαρτυρία από τους ενορίτες του Αγίου Γεωργίου Περάματος- Να γυρίσει ο π Χαρίτωνας

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Όλοι όσοι συνετέλεσαν στην άδικη Απομάκρυνση-Μετάθεση του Πάτερ Χαριτωνα από τον Άγιο Γεώργιο Περάματος, στον Άγιο Στυλιανό Κορυδαλλού, Έχουν να δώσουν λόγο στον Θεό και σε όλους τους κατοίκους του Περάματος , που τόσο βοήθησε με το έργο του και με το Λόγο του.